17.8.17

2017 fins ara (3). Morts a Barcelona.


Estem bé
Estamos bien.
We're ok.

El desenllaç de les nostres mudances no pensava detallar-lo aquí, però ha acabat sent tan simbòlic que fa por, i encara rumio la coincidència i com hauria d'arxivar-la,. Millor no gosar interpretar-la.
Avui hem estat a Barcelona. Avui per fi firmàvem la venda de la casa a un Notari a Diagonal i Rambla Catalunya. Una cerimònia horrible, però molt menys que quan ets a l'altra banda de la taula.
Fi de trajecte. Últim entrebanc fàcil quan sents el mànec de la paella ben agafat. Mantenir el tipu un parell d'hores, cash it out i feliços cap al tros. Sospirar fort i no celebrar-ho gaire, però sentint clars la felicitat i l'alleujament. Gutbai La Caixa i les seves mesquineses amb els hipotecats i els autònoms.

Sortint hem fet un mos al Bauma, ja tard, que'ns ha semblat el millor lloc-casa proper per celebrar-hi l'adéu sense aspavientus la K i jo. I acomiadar tota una vida a Barna amb una cerimònia íntima, improvisada i modesta. Just una canya i una hamburguesa a la terrassa. I després sortir silenciosament per la porteta falsa, un dijous d'agost, en cotxe, cap a Bellavista, per la Diagonal, com sempre, però ja com ex-residents.

Mitja hora abans de l'atemptat passàvem el peatge de Martorell.
De veritat que no ens calia la mascletà final, cabrons fanàticsdemerda.

2 comentaris:

el espíritu del mismísimo sid vicious ha dit...

Vaya mierda, espero que remontes pronto el ánimo y nos sigas dando guerra de la buena
Te sigo en el panorama pictórico hace mucho
tiempo
Animo

Rai Escalé ha dit...

Gracias, ya se va poniendo todo en su sitio.
Un saludo, salud y república!